Warning: Undefined array key "options" in /home/rastaktadbir/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 124
کانکس نگهبانی | قیمت کانکس نگهبانی | مشخصات فنی کانکس نگهبانی

فهرست مطالب

کانکس نگهبانی

کاربرد کانکس نگهبانی چیست؟یکی از مهم ترین بخش های هر مجموعه ای، بخش حراست و نگهبانی است که امنیت مجموعه را تضمین می کند. به همین خاطر، باید یک مکان مناسب برای این بخش در نظر گرفته شود و معمولا زمانی که شما وارد یک مجموعه یا کارخانه می شوید، کانکس نگهبانی را جلوی در خواهید دید. این کانکس ها معمولا قابلیت جابجایی دارند، یک سازه پیش ساخته هستند که در هر کارخانه یا کارگاهی و در هر محل مورد نظر به راحتی نصب می شوند و با استفاده از مانیتورها و دوربین های مدار بسته، از مجموعه نگهبانی می کنند.

کاربرد کانکس نگهبانی

از جمله کاربردها و استفاده های کانکس نگهبانی می توان به موارد زیر اشاره کزد:
• محوطه بیمارستان ها و کلینیک ها
• محوطه دانشگاه ها و مراکز آموزشی
• زندان ها و مراکز نظامی
• ورودی برج ها و مجتمع ها
• پارک ها و جنگل های محافظت شده
• دیده بانی های مرزی

کانکس نگهبانی

انواع کانکس نگهبانی

کانکس نگهبانی در ابعاد و اندازه های مختلف و از مواد مختلفی ساخته می شود که می تواند بر این اساس، در یکی از انواع زیر تولید شود:
• کانکس نگهبانی سبک، که برای استفاده های کوتاه مدت مناسب هستند و قیمت پایینی دارند.
• کانکس سنگین، که مقاوم هستند، برای استفاده های طولانی مدت بهتر هستند و قیمت مناسبی دارند.
• کانکس طرح کلبه، از لحاظ ظاهری مشابه کلبه هستند و از مواد باکیفیت و مقاوم ساخته می شوند و مناسب برای استفاده در مکان های عمومی، مجتمع ها و شرکت ها می باشند.
• کانکس شیشه گرد، که برای دید 360 درجه ساخته می شوند و عمدتا در وسط مجموعه قرار می گیرند.
• کانکس کامپوزیتی، از ورق های کامپوزیت با ماندگاری بالا ساخته می شوند و مناسب برای محیط های شهری و مجتمع های مسکونی هستند.
• کانکس نگهبانی فانتزی، که ظاهر متفاوتی دارند و برای مکان های لوکس استفاده می شوند.

ویژگی های کانکس نگهبانی استاندارد

کانکس نگهبانی خوب و استاندارد باید به گونه ای باشد که به همه قسمت های مجموعه دید کافی داشته باشد و در عین حال، مانع رفت و آمد افراد و وسایل نشود، به همین خاطر است که عمدتا این کانکس ها دارای جدار شیشه ای هستند.
هر اتاق نگهبانی مشخصات فردی خاص خود را دارد، اما عمدتا ابعاد دو در دو یا دو در سه برای این نوع کانکس در نظر گرفته می شود که با توجه به کاربرد آن می تواند بزرگ تر هم باشد.
بیشتر کانکس های نگهبانی به صورت مکعب مستطیل هستند و برای این که دید بهتری به مجموعه داشته باشند، از سه طرف دارای شیشه و پنجره هستند.
بدنه و سقف اتاق های نگهبانی معمولا از ورق آلومینیوم گالوانیزه شده یا ورق های کامپوزیتی ساخته می شوند.
داخل کانکس باید مجهز به سیستم گرمایشی، سرمایشی و روشنایی باشد و برای نصب تجهیزاتی مانند دوربین مدار بسته و سیستم های مانیتورینگ به تاسیسات خاصی نیاز است و سیم کشی ها عمدتا به صورت روکار اجرا خواهد شد.

خرید و قیمت کانکس

هر کانکس نگهبانی قیمتی دارد که با توجه به مواد اولیه به کار رفته و کاربردهای کانکس تعیین می شود و هر چه کانکس بزرگ تر باشد، قطعا گران تر خواهد بود، چرا که قیمت بر اساس هر متر مربع حساب می شود. شما حتما هنگام خرید کانکس نگهبانی باید کیفیت، مقاومت و متریال به کار رفته در ساخت را در نظر داشته باشید، به علاوه این که ظاهر کانکس نیز باید با مکانی که در آن قرار می گیرد، هم خوانی داشته باشد.
شما می تواند کانکس را با ابعاد و اندازه های مورد نظرتان سفارش دهید که هزینه متناسب با مواردی که انتخاب می کنید، متفاوت خواهد بود و اگر فرصتی برای این کار ندارید، می توانید کانکس را از نمونه های موجود انتخاب کنید.

نصب اتاق نگهبانی

در خصوص نصب کانکس های نگهبانی باید بگوییم که همه این کانکس ها دارای شاسی هستند که روی زمین قرار می گیرد و اگر سطح صاف باشد، به راحتی نصب می شوند. اما اگر قرار باشد کانکس بر روی سطح شیبدار نصب شود، برای وصل کردن شاسی از صفحه ستون استفاده خواهد شد. بعد از نصب، ورودی برق به جعبه تقسیم وصل می شود تا برق در کلیدها و پریزها به گردش در بیاید. ساخت سکو برای اتاق های نگهبانی کاملا اختیاری است و کمک می کند که سازه چند سانتی متر بالاتر از سطح زمین قرار بگیرد و از آسیب های ناشی از بارندگی و جاری شدن آب در خیابان، محافظت خواهد شد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *