Warning: Undefined array key "options" in /home/rastaktadbir/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 124
سوله صنعتی | خرید سوله صنعتی | قیمت سوله صنعتی

فهرست مطالب

سوله صنعتی

سوله صنعتی، یکی از انواع سوله است که در بخش های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد و بسیاری از شهرک های صنعتی، مجهز به این نوع سوله ها هستند. سوله از نوع صنعتی، به نوعی متفاوت با دیگر انواع سوله هاست که سقف این سوله ها شیبدار ساخته می شوند و از اجزایی مانند ستون، رفتر، بادبند، پیچ و مهره استفاده خواهد شد. در ادامه همراه ما باشید تا به بررسی سوله از نوع صنعتی بپردازیم.

سوله های صنعتی چیست؟

سوله های صنعتی به گونه ای طراحی می شوند که دهانه بزرگی دارند و در کارخانه ها، انبارها، سالن های ورزشی یا فرودگاه ها مورد استفاده قرار می گیرند و به دلیل کاربردی که دارند، در ابعاد و اندازه های متفاوتی تولید می شوند. دهانه سوله های صنعتی در حدود ده تا بیست متر طراحی و تولید می شود، به علاوه این که به ارتفاع سوله نیز باید اهمیت داده شود که معمولا ارتفاع کمتر از 6 متر نخواهد بود که حالا این اندازه می تواند تا حدی کمتر یا بیشتر شود.
سوله از نوع صنعتی از اجزای مختلفی تشکیل شده که هر کدام کارایی خاصی دارند و بسیار مهم است که این قطعات به گونه ای در کنار هم قرار بگیرند که ایمنی و استحکام سازه حفظ شود. به همین خاطر، اجرا و نصب سوله حتما باید توسط کارشناسان این حوزه انجام شود.

سوله صنعتی

اجزای سازنده سوله صنعتی

سوله های صنعتی عمدتا با سقف هایی با مدل شیبدار ساخته می شوند که دارای اجزای زیر نیز می باشد:

· رفترها

· اتصالات پیچ و مهره ای

· بادبندهای سقفی

· بادبندهای دیواری

· ستون های اصلی سقف

· ستون های اصلی با جان تیر ورقی

سوله های صنعتی متفاوت از دیگر سازه ها ساخته می شوند و دهانه سقف بزرگ تری دارند و نمی توان از پروفیل های آهنی استفاده کرد، به همین خاطر، از ورق های فولادی برای افزایش مقاومت و استحکام سوله استفاده خواهد شد، به علاوه این که، ساخت و تحویل سوله نیز با سرعت بیشتری طی خواهد شد.

قسمت سقف سوله نیز در گذشته مانند سقف های شیروانی ساخته می شد، اما این روزها و با توجه به مصالح جدید و پیشرفته ای که وارد بازار شده اند، از ساندویچ پانل بتنی برای پوشش سقف سوله ها استفاده می شود که نصب آن بسیار تخصصی است و در صورتی که دقت کافی به خرج داده نشود، از میزان استحکام سازه کاسته می شود و می تواند خسارت های جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد.

مراحل اجرا

· برای نصب و اجرای سوله صنعتی، ابتدا زمین مورد نظر باید از همه نظر بررسی شود و مواردی مانند جنس خاک و میزان تراکم در نظر گرفته شود.

· سپس کار خرید ورق ها آغاز می شود که با توجه به نقشه اجرایی، برش می خورند، سوراخ کاری می شوند و عملیات جوش کاری و رنگ کاری بر روی آن ها انجام می شود.

· همزمان با ساخت اسکلت سوله، مراحل خاک برداری، آرماتور بندی و بتن ریزی انجام می شود.

· بعد از آماده سازی محیط، سوله با استفاده از جرثقیل به مکان مورد نظر حمل و سپس نصب خواهد شد.

مزایای استفاده از این نوع سوله

خرید سوله می تواند مزایای زیر را برای شما به همراه داشته باشد:
• ارزان قیمت بودن این سوله ها و تولید در مدت زمان کوتاه .
• استفاده چند منظوره از سوله های صنعتی به گونه ای که شما می توانید به طور همزمان از سوله برای انبارها یا ساختمان های اداری استفاده کنید و در طراحی داخلی آن اجزای مختلفی را به کار بگیرید.
• در ساخت این سوله ها علاوه بر این که به زیبایی ظاهری اهمیت داده می شود، سبک بودن سازه نیز مد نظر قرار می گیرد.
• از آن جایی که این سوله ها از فولاد ساخته می شوند، سطح فلز گالوانیزه می شود تا جلوی زنگ زدگی گرفته شود، به همین خاطر، به نگهداری کمی نیاز دارند.
• این سازه ها مقاومت بسیار بالایی دارند و محکم هستند و در واقع می توان گفت که ایمنی بالایی دارند.

انواع

انواع مختلفی سوله از نوع صنعتی در بازار موجود است که شما می توانید با توجه به نیازها و صنعتی که در آن مشغول به فعالیت هستید، نوع سوله مورد نظرتان را انتخاب کنید. از جمله انواع سوله های صنعتی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
 سوله تک دهانه
 سوله چند دهانه
 سوله چند ضلعی
 سوله تمام قوسی
توجه داشته باشید که هر یک از انواع گفته شده مزایا و معایبی دارند که بهتر است قبل از خرید، بررسی جامعی را انجام دهید تا انتخاب مناسب تری داشته باشید.

طراحی سوله از نوع صنعتی

یکی از نکات مهم در خصوص سوله های صنعتی، طراحی آن است که اگر یک سری نکات در نظر گرفته نشود، هزینه های اقتصادی بسیاری را به همراه خواهد داشت. مهم ترین پارامترهایی که در طراحی و تولید سوله های صنعتی باید در نظر گرفته شوند، عبارتند از:
• میزان نیروی وارده به سوله و مواردی مانند باد، باران، برف و زلزله
• محاسبات مهندسی سوله که شامل مواردی مانند بررسی ارتفاع جانبی، شیب مناسب سقف، دهانه سوله یا تعداد ستون های مورد نیاز می باشد
• پوشش مناسب سقف که باید از مواد و متریال با کیفیت ساخته شده باشد
• بررسی و ارزیابی مقاومت خاک منطقه
در کنار موارد گفته، هنگام ساخت سوله صنعتی باید به مواردی مانند نیازها و خواسته های مشتری، شرایط محیطی و هم چنین نوع کاربری سوله نیز اهمیت داده شود.

سوله از نوع صنعتی دست دوم

معمولا بسیاری از افراد به دنبال راه هایی هستند که بتوانند از میزان هزینه های خود در شروع پروژه کم کنند و خب قطعا ساخت یک سوله هزینه های زیادی را به همراه خواهد شد. شما می توانید در چنین شرایطی، سراغ سوله دست دوم بروید که نیازی نیست برای ساخت سوله منتظر بمانید و این که در هزینه ها نیز صرفه جویی خواهد شد. اما توصیه می شود در صورتی که برای خرید سوله دست دوم اقدام کردید، از سلامت قطعات نیز اطمینان حاصل کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *