Warning: Undefined array key "options" in /home/rastaktadbir/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 124
قیمت ورق روغنی | قیمت روز ورق روغنی | قیمت خرید ورق های روغنی

فهرست مطالب

قیمت ورق روغنی

قیمت ورق روغنی در بازار چقدر است؟ ورق روغنی همان ورق فولادی سرد است که به روش نورد سرد تولید می شود و از آن جایی که برای جلوگیری از زنگ ردگی، روغن کاری می شود، ورق روغنی نام گذاری شده است. ورق های روغنی مقاومت بالایی دارند و به دلیل زیبایی ظاهری شان، در صنایع مختلف از جمله ساخت لوازم خانگی، ساخت انواع قفسه ها، ساخت پروفیل و لوله و هم چنین مبلمان مورد استفاده قرار می گیرند.
یکی از نکات مهمی که هنگام خرید ورق روغنی باید در نظر داشته باشید، وزن و ضخامت آن است که این ورق ها بیشتر به صورت رولی در بازار یافت می شوند و مورد بعدی اندازه ورق است که از سایر 18.0 تا 3 میلی متر در بازار موجود هستند و هر دو عامل، بر قیمت این محصول تاثیر می گذارند. در ادامه به بررسی عوامل موثر بر قیمت ورق خواهیم پرداخت.

قیمت ورق روغنی

قیمت ورق چگونه تعیین می شود؟

زمانی که صحبت از قیمت می شود، باید این نکته را در نظر داشته باشید که قیمت آن نسبت به ورق سیاه بیشتر است و دلیل آن می تواند روغن کاری ورق برای افزایش استحکام باشد. خوش بختانه نوسان قیمت در بازار ورق روغنی خیلی کم است و قیمت این محصول بیشتر تحت تاثیر قیمت آهن آلات و فولاد قرار دارد. شما می توانید برای اطلاع از قیمت ورق با کارشناسان ما در گروه رستاک قرار بگیرید و یا با مراجعه به سایت از قیمت لحظه ای و روزانه این محصول فولادی مطلع شوید.

عوامل موثر بر قیمت ورق روغنی

قیمت ورق تحت تاثیر یک سری عوامل و پارامترها قرار دارد و ممکن است روزانه تغییر کند، به همین خاطر نمی توان قیمت واحدی را برای آن اعلام کرد، اما با این حال نوسان قیمت در بازار این نوع ورق کمتر از دیگر محصولات فولادی است.
• روند تولید ورق روغنی. روند تولید ورق روغنی و فرآیندهای حرارتی که در طول ساخت اعمال می شوند، بر قیمت ورق تاثیر می گذارند وهمان طور که در ابتدا اشاره کردیم، این ورق ها بعد از عبور از نورد سرد، روغن کاری می شوند تا براق شوند و کیفیت بالاتری پیدا کنند. این ورق ها با توجه به عملیات حرارتی اعمال شده در سه دسته معمولی، نیمه کششی و فوق کششی قرار می گیرند که قیمت هر یک متفاوت خواهد بود.
• نوسانات ارز. نوسانات ارز بر روی قیمت تمام محصولات فولادی تاثیر می گذارد و ورق روغنی نیز از این قاعده مستثنی نیست.
• کارخانه تولید کننده. شرکت ها و کارخانه های مختلفی چه در ایران و چه در خارج، ورق های روغنی را با کیفیت های مختلف تولید می کنند که هر کدام قیمت خاص خودشان را دارند. شرکت فولاد مبارکه اصفهان، شرکت هفت الماس و کارخانه فولاد غرب از مهم ترین کارخانه های تولید ورق روغنی در ایران هستند.
• عرضه و تقاضا. هر چه میزان تقاضا برای خرید ورق روغنی بیشتر باشد، قیمت محصول بیشتر خواهد شد و از آن جایی که از این نوع ورق در صنایع مختلف استفاده می شود، کاملا طبیعی است که شاهد رشد قیمت باشیم.
• قیمت مواد اولیه. هر گونه تغییر در قیمت مواد اولیه مستقیما بر روی قیمت نهایی محصول تاثیر خواهد گذاشت.
• هزینه حمل و نقل. هزینه حمل ورق روغنی تا محل پروژه بر قیمت محصول تاثیر می گذارد و با تغییر قیمت سوخت و بنزین، تغییراتی در هزینه حمل و نقل و در نهایت قیمت ورق ایجاد خواهد شد.

انواع ورق روغنی

ورق های روغنی بسته به نوع آلیاژ به کار رفته در آن ها و هم چنین ابعاد و اندازه هایی که دارند، دسته بندی می شوند. این ورق ها ضخامتی در حدود 03.0 تا 3 میلی متر و عرض 100 تا 125 سانتی متر دارند و شامل انواع زیر می باشند:

  • ورق های معمولی ST12. پرکاربردترین نوع ورق روغنی که در سازه های صنعتی و ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرند و می توان آن ها را تا 45 درجه هم خم کرد و تا 18 ماه قابل استفاده هستند.
  • ورق های نیمه کشش ST13. این ورق ها در سازه های صنعتی و غیر صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند، تا 90 درجه هم خم می شوند و می توان از آن ها تا 8 ماه استفاده کرد. این ورق ها هم چنین قابلیت جوشکاری نیز دارند.
  • ورق فوق کشش ST14. این ورق ها خاصیت انعطاف پذیری بسیار بالایی دارند و از آن ها در صنایع خودروسازی استفاده می شود و تا 8 ماه هم قابل استفاده هستند.

که هر کدام آستانه مقاومت و کشش مقاومتی متفاوتی دارند و همین مورد باعث تفاوت آن ها در بحث هزینه ها نیز شده است.

ویژگی های ورق روغنی

از بارزترین ویژگی های این ورق ها می توان به مقاومت بالاشان در برابر دما و فشارهای فیزیکی اشاره کرد، به علاوه این که به راحتی در بازار قابل خریداری هستند. ورق های روغنی پایه ساخت ورق های گالوانیزه و ورق های رنگی هستند، چرا که دوام بالا و ظاهر بسیار زیبایی دارند و با توجه به این که ضد ساییدگی هستند، از آن ها در صنایع خودروسازی نیز استفاده می شود.

کارخانه های تولید کننده ورق روغنی در ایران

از جمله مهم ترین کارخانه های تولید کننده این نوع ورق ها می توان به فولاد مبارکه اصفهان، کارخانه فولاد غرب، شرکت صنایع آهن و فولاد درخشان اراک و شرکت صنایع هفت الماس اشاره کرد.در کنار موارد گفته، هنگام محاسبه قیمت روز روغنی، وزن آن باید اندازه گیری شود که از حاصل ضرب طول، عرض، ضخامت و چگالی و تقسیم عدد به دست آمده بر یک میلیون به دست خواهد آمد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *