فروشنده ناودانی
بهترین فروشنده ناودانی کیست؟ ناودانی یکی از مقاطع فولادی و از نوع پروفیل باز است که هلالی شکل است و در صنعت و ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرد. سطح مقطع آن از یک جان به صورت افقی و دو بال به صورت عمودی تشکیل شده و مقاومت و استحکام بسیار بالایی دارد، به علاوه این که به راحتی و با سرعت بالایی نصب می شود، طول عمر بالایی دارد و مقرون به صرفه نیز می باشد.
ناودانی چیست؟
ناودانی پروفیل ساختمانی است که جنس های مختلفی از جمله گالوانیزه، آلومینیوم و استنلس استیل دارد که نوع آلومینیومی آن سبک تر است و استحکام بالاتری دارد و عمدتا در ساخت چارچوب های در و پنجره و اسکلت سازه ها مورد استفاده قرار می گیرد. کارخانه های مختلفی در ایران، انواعی از ناودانی ها را روانه بازار کرده اند که کارخانه فولاد البرز غرب، کارخانه فولاد البرز ایرانیان، کارخانه فولاد ناب تبریز و کارخانه شکفته جزء بهترین ها هستند.
با توجه به این که ناودانی در مقایسه با دیگر مقاطع فولادی، سبک تر است و استحکام بالایی دارد، بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. این پروفیل فولادی را می توان به صورت ساده یا مشبک در بازار یافت که نوع ساده عمدتا در صنایع ساختمانی و صنعتی و از ناودانی مشبک در ساخت قفسه های فلزی استفاده می شود. ناودانی ها هم چنین از لحاظ فرآیند تولید نیز در دو دسته زیر قرار می گیرند
نورد شده، که شمش خام حرارت دیده از غلتک هایی که نورد نام دارند، عبور داده می شوند که بسته یه سایز نوردها، در اندازه های مختلفی به دست می آیند که به این نوع ، ناودانی فابریک می گویند
پرسی، که از پرس کردن ورق به دست می آیند که در اندازه های مختلف و با توجه به خواسته مشتری، زده می شوندناودانی ها از نظر وزن در دو دسته سبک و سنگین قرار می گیرند که سبک، برای مرمت بناها، ساخت چارچوب ها و سازه های دریایی کاربرد دارند و سنگین، برای استفاده در پروژه های سنگین و حجیم صنعتی مناسب هستند
انواع مختلف ناودانی از نظر شکل ظاهری
علاوه بر کاربرد و فرآیند می توان انواع ناودانی را از نظر شکل و ظاهر نیز دسته بندی کرد:
ناودانی به شکل ساده
این نوع ناودانی بیشتر در صنعت ساختمان سازی استفاده می شود، به همین دلیل در ابعاد و اندازه های مختلفی در بازار موجود است. به طور معمول اندازه ناودانی ساده از 8 تا 16 میلیمتر و ارتفاع 30 تا 400 میلیمتر متغیر است. بسته به نیاز و کاربرد آن مشتری می تواند از ابعاد مختلف استفاده کند.
لازم به ذکر است از ناودانی ساده، علاوه بر ساختمان سازی در قاب دستگاه های صنعتی، چهارچوب ها، اتاق کامیون ها و … نیز استفاده می کنند.
ناودانی به شکل مشبک
بر روی سطح این نوع ناودانی سوراخ هایی طراحی شده، که می توان از آن ها برای بستن و محکم کردن با استفاده از پیچ و مهره استفاده کرد. ناودانی مشبک از ورق های گالوانیزه تهیه می شود و از آن در جهت ساخت و تولید قفسه های فلزی استفاده می کنند.
ناودانی سبک
همانطور که از اسمش پیداست، وزن این نوع ناودانی کاملا تعریف شده است. در جدول استاندارد اشتال این ناودانی وزنی کمتر از سایر دارد.
ناودانی سنگین
ناودانی سنگین مطابق با ابعاد ثبت شده در جداول محاسباتی برخی از کارخانه های داخلی و کارخانه های خارجی ثبت شده است. ناودانی سنگین از لحاظ قیمت، کاربرد، وزن، ابعاد و… با ناودانی سبک کاملا متفاوت است. شما می توانید بنا بر نیاز خود از مزایای انواع ناودانی استفاده کنید، رستاک فروشنده ناودانی می تواند در این زمینه به شما کمک کند.
ویژگی های ناودانی
از جمله ویژگی ها و مشخصه های ناودانی می توان به موارد زیر اشاره کرد
مقاوم در برابر تنش های وارده
دوام و ماندگاری بالا
تحمل بالا در برابر ضربه
کاربرد
از ناودانی در صنایع مختلف از جمله خودروسازی و ساختمان سازی، ساخت سازه های فولادی و پل های فولادی استفاده می شود
از دیگر کاربردهای این مقطع فولادی می توان به موارد زیر اشاره کرد
ساخت خرچا در ساختمان سازی
نمای ساختمان ها
استفاده از ناودانی به عنوان تیر یا ستون
ساخت ماشین آلات
فروشنده
از آن جایی که ناودانی از نظر شکل ظاهری، وزن و نحوه تولید به روش های مختلفی تولید می شود و هر کدام کاربردهای متفاوتی دارند، بسیار مهم است که ابتدا نیازهای پروژه تعیین شود و سپس بهترین و مناسب ترین نوع خریداری شود. هنگام خرید محصول باید به ابعاد و اندازه این مقطع نیز اهمیت داده شود، به همین خاطر، شما می توانید خرید مطئن خود را با یک تماس با کارشناسان ما در رستاک انجام دهید.