فهرست مطالب

پروفیل آلومینیومی

آلومینیوم، فلز براقی است که با توجه به خواص مکانیکی و شیمیایی که داراست، کاربردهای بسیار وسیعی پیدا کرده است و یکی از محبوب ترین فلزها در صنعت به حساب می آید. از پروفیل ها که دارای مقطع طولی مشخصی هستند، در ساخت در و پنجره های فلزی استفاده می شود و تنها کافی است که نگاهی به همین اجزای ساختمان داشته باشید تا با کاربردهای آلومینیوم آشنا شوید. در ادامه همراه ما باشید تا به بررسی صفر تا صد پروفیل آلومینیومی بپردازیم.

پروفیل آلومینیوم چیست؟

پروفیل آلومینیومی، قطعه ای است با سطح مقطع مشخص از جنس آلومینیوم که به دلیل داشتن ویژگی هایی مانند وزن پایین و سبک بودن، مقاومت بالا در برابر خوردگی و عدم زنگ زدگی بیشتر مورد استقبال قرار گرفته و در سازه های صنعتی و ساختمانی و یا صرفا ساخت درب و پنجره استفاده می شود. در کل این گونه می توان گفت که آلومینیوم یکی از پرمصرف ترین مواد اولیه در تولید پروفیل است، آن هم به این دلیل که فلز نرمی است که قابلیت شکل پذیری بالایی دارد. از جمله ویژگی هایی که پروفیل آلومینیوم داراست و برتری آن نسبت به دیگر پروفیل ها به حساب می آید، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
• نرمی، وزن پایین و شکل پذیری بالا
• داشتن رنگی سفید و روشن
• کمترین میزان واکنش با هوا و عدم زنگ زدگی
• صرفه جویی در مصرف انرژی به دلیل داشتن خاصیت تبادل دمایی
• نصب آسان و امن
• غیر قابل اشتعال

پروفیل آلومینیومی

کاربردهای پروفیل آلومینیوم

مهم ترین کاربرد پروفیل آلومینوم، استفاده در صنعت ساختمان سازی است که کاربردهای بسیار وسیعی دارد اما از این قطعه می توان در بسیاری از صنایع دیگر نیز استفاده کرد. از جمله:
• صنایع مهندسی و ساخت ابزار آلات و تجهیزات
• صنایع متالوژی و ساخت قالب های آلیاژی
• صنایع پزشکی و داروسازی
• صنایع بسته بندی و ساخت قوطی های کنسروی
• صنایع برق
• صنایع لوازم خانگی و ساخت وسایلی مانند یخچال، فریزر، ماشین لباسشویی

بیشتر بخوانید(پروفیل ستونی)

تولید پروفیل آلومینیومی

برای تولید این قطعه نیاز است که ابتدا بلوک های خمیری آلومینیوم (بیلت)، تحت فشار بالا و دمای مناسب قرار بگیرند و از قالب های کوچک تر عبور داده شوند تا ماده اولیه تغییر شکل بدهد و به فرم دلخواه در بیاید که این عملیات اصطلاحا اکسترود نام دارد. فشرده سازی به صورت غیر مستقیم انجام می شود که با توجه به این که بیلت نسبت به محفظه و قالب ساکن است، باعث می شود تا پروفیل با تقارن بیشتری تولید شود. بعد از این که یک بیلت مورد نظر به دست بیاید، بیلت ها پشت سر هم داخل دستگاه قرار می گیرند و پروفیل تولید می شود که در انتها به اندازه های کوچک تر برش داده خواهد شد.

نکته مهمی که هنگام خرید این قطعه باید در نظر داشته باشید این است که میزان و نوع آلیاژ به کار رفته با توجه به نوع کاربرد متفاوت است که همین مورد بر کیفیت و قیمت نهایی محصول تاثیر می گذارد. از طرفی، روش تولید پروفیل هم بر قیمت آن تاثیر می گذارد که شما می توانید در خصوص استعلام هزینه ها و سفارش این قطعه، با کارشناسان ما در رستاک تماس بگیرید و مشاوره های لازم را دریافت کنید.
کارخانه های تولید کننده پروفیل آلومینیومی
پروفیل ساوه و نیکان، از جمله کارخانه های مطرح در زمینه تولید پروفیل های آلومینیومی هستند و خوب است بدانید که بسیاری از تولیدی ها نیز اقدام به تولید این محصول کرده اند و پروفیل های آلومینیوم پیمان، آکپا و رول نوین از برندهای شناخته شده در ایران هستند.

بیشتر بخوانید(قیمت پروفیل z)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *