فهرست مطالب

پروفیل استیل

پروفیل استیل

پروفیل، از جمله آهن آلاتی است که در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و سطح مقطع آن به یک شکل است. پروفیل هایی که سطح مقطع دایره ای یا مربعی شکل دارند و آلیاژهای پایه آن ها از آهن تشکیل شده و کمتر از دو درصد کربن دارند، با عنوان پروفیل استیل شناخته می شوند. این پروفیل ها، در برابر خوردگی مقاوم هستند و به دلیل این که از فولاد ضد زنگ هستند و شکل پذیری خوبی دارند، استفاده از آن ها مورد استقبال قرار گرفته است.

پروفیل استیل 4353

پروفیل استیل چیست؟

پروفیل استیل، مقطع فولادی است که از آلیاژ بر پایه آهن ساخته شده و کروم آلیاژ دیگری است که برای ساخت آن ها مورد استفاده قرار می گیرد و به همین خاطر است که خاصیت ضد زنگ دارند و در برابر خوردگی مقاوم هستند. این پروفیل ها هم چنین در مقایسه با دیگر پروفیل های آهنی مانند پروفیل Z و پروفیل های آلومینیومی، دوام و طول عمر بیشتری نیز دارند. از دیگر ویژگی های پروفیل استیل می توان به مواردی مانند ظاهر جذاب، قابلیت بازیافت و مقاومت در برابر حرارت اشاره کرد. این نکته را هم باید در نظر داشته باشید که به دلیل استفاده از فولاد در ساخت این پروفیل، گران تر از دیگر پروفیل ها هستند.

انواع پروفیل استیل

پروفیل استیل در ابعاد و ضخامت های مختلفی روانه بازار می شود و دارای گریدهای مختلف است که در ادامه به بررسی هر یک می پردازیم.ر

انواع پروفیل استیل بر اساس شکل و کاربرد

· باز. این پروفیل ها اضلاع باز دارند و در مقاطع U و Z شکل تولید می شوند و عمده استفاده آن ها در صنایع ساختمان سازی می باشد.

· بسته. این پروفیل ها اضلاع بسته ای دارند و با ضخامت های مختلفی تولید می شوند که قوطی استیل که سطح مقطع دایره ای یا مربعی دارد، شایع ترین نوع پروفیل های بسته می باشد.

انواع پروفیل استیل بر اساس استانداردهای موجود

· 201. که ضخامت کمی دارند، به همین خاطر میزان استحکام و مقاومت شان در برابر خوردگی چندان بالا نیست.

· 304. که در صنایع غذایی و فرآورده های لبنی، صنایع پزشکی و ساخت لوازم آشپزخانه استفاده می شود و مقاومت بالایی در برابر خوردگی دارند. قیمت این پروفیل ها از سایر انواع بالاتر است و کاربردهای گسترده تری هم دارند.

· 316. بیشتر در صنایع غذایی و تولید آب معدنی مورد استفاده قرار می گیرند و به دلیل آلیاژ به کار رفته در آن ها و هم چنین مقاومت بالاشان در برابر خوردگی و زنگ زدگی، در صنایع نفت و گاز نیز از آن ها استفاده می شود.

مطالب بیشتر(تجهیزات صنعت نفت و گاز،پایپینگ چیست؟)

پروفیل استیل صنعتی

پروفیل استیل صنعتی، نوعی از پروفیل فولادی است که در پی عملیات نورد، کشش یا فشرده شدن به دست می آید و از آن در سازه های مختلف می توان استفاده کرد. این نوع پروفیل نه تنها خاصیت ضد زنگ بسیار بالایی دارد، بلکه مقاومت بسیار خوبی از خود در برابر حرارت و گرما نشان می دهد، از طرفی، از ضخامت بالاتری هم برخوردار هستند و از آن ها برای ساخت در و پنجره و یا صنایع غذایی استفاده خواهد شد. حتی بسیاری از وسایلی که در آشپزخانه با آن ها سر و کار دارید و سطح براقی دارند، از این نوع پروفیل ساخته شده اند.

پروفیل استیل دکوراتیو

این نوع از پروفیل های استیل به خوبی فرم می گیرند و مقاومت بالایی در برابر اکسید و زنگ زدگی دارند و با توجه به این که سطح براقی هم دارند، مصرف دکوراتیوی پیدا کرده اند و از آن ها در ساخت و سازها، آسانسورها و آشپزخانه های صنعتی استفاده می شود. این نوع پروفیل در انواع براق، مات و خش دار در بازار یافت می شود که هر کدام با توجه به ضخامتی که دارند، قیمت متفاوتی را نیز خواهند داشت.

قیمت پروفیل استیل

زمانی که صحبت از قیمت پروفیل استیل می شود، باید این را در نظر داشته باشید که عوامل مختلفی از قبیل گرید فولاد، روش تولید و هم چنین مواد و متریال به کار رفته دخیل هستند. هم چنین این نکته نیز نباید فراموش شود که عواملی از قبیل نوسانات ارز و قیمت دلار، عرضه و تقاضای محصول، سیاست های دولت و تعرفه های واردات و صادرات نیز بر قیمت نهایی تاثیر خواهند گذاشت.

بیشتر بخوانید(میلگرد ساده،عرضه میلگرد در بورس کالا)

کاربردهای پروفیل استیل

پروفیل استیل در ابعاد و اندازه های مختلفی تولید می شود و با توجه به ویژگی هایی که داراست، در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. از جمله: · صنایع نفت و پتروشیمی · صنایع خودروسازی · ساخت درب و پنجره · ساخت سازه های صنعتی و تزئینی · انواع قالب های فلزی در ماشین آلات · نمای ساختمان ها

نحوه تولید پروفیل استیل

پروفیل های استیل به دو روش مستقیم و غیر مستقیم تولید می شوند و ماده اولیه ساخت آن ها، ورق های استیل مرغوب با کیفیت بالا می باشد که هر چه ورق باکیفیت تر باشد، هزینه نهایی افزایش پیدا می کند.

در روش مستقیم، در ابتدا، کلاف ورق داخل دستگاه رول باز کن قرار می گیرد و در ابعاد مورد نیاز برش داده می شود. سپس ورق ها داخل دستگاه فرمینگ قرار می گیرند، بریده بریده می شود و به صورت چند نوار بلند در می آیند. در مرحله بعد نیاز است که ورق ها از غلتک هایی عبور داده شوند تا لبه ها به هم نزدیک شوند و جوش بخورند تا شکل نهایی به دست بیاید.

در روش غیر مستقیم، ماده اولیه مورد استفاده، لوله درز دار است که داخل دستگاه پرس قرار می گیرد و به شکل قوطی پروفیل در می آید که از آن جایی که فناوری و تجهیزات ساخت قوطی پروفیل در ایران وجود ندارد، از کشورهایی مانند چین و تایوان وارد می شوند.

شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص قیمت پروفیل و هم چنین استفاده از پروفیل استیل در صنایع خود، با کارشناسان ما در رستاک تماس بگیرید.

مقالات مرتبط :

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *